حماس خواستار تشکیل کمیته حقیقت‌یاب بین‌المللی شد نبیه‌بری: حزب‌الله به آتش‌بس پایبند و با ارتش هماهنگ است واکنش اروپا به تعرفه‌های جدید آمریکا غریب‌آبادی: گزارش آژانس با هدف استفاده سیاسی بر برخی ادعا‌های بسته شده تمرکز دارد کشتاری جدید در مرکز توزیع غذا در جنوب غزه با ۳۰ شهید و ۱۲۰ زخمی انگلیس به دنبال خرید جنگنده‌های آمریکایی با قابلیت استفاده از تسلیحات اتمی تاکتیکی عراقچی به گروسی: ایران به هر تحرک نامناسب اروپا واکنش مقتضی نشان می‌دهد الجولانی: ما و اسرائیل دشمنان مشترک داریم / مهره کسی نیستم المیادین: تهران به اروپا درباره هرگونه تشدید تنش هشدار داده است همسر نتانیاهو: ترامپ و شوهرم قربانی «دولت‌های پنهان» هستند وزیر خارجه عربستان وارد دمشق شد ادعای برخی رسانه‌های غربی به نقل از آژانس: ایران تولید اورانیوم ۶۰ درصدی را تسریع کرده است «ناوگان آزادی» فردا به مقصد غزه حرکت می‌کند عراقچی: انرژی هسته‌ای حق مسلم مردم ایران است / سیاست خارجی نه شرقی و نه غربی به معنای نفی روابط با غرب و شرق نیست ترامپ: تعرفه فولاد به ۵۰ درصد افزایش می‌یابد

وزیر دفاع انگلیس:بودجه ناتو نباید بر اساس خواسته های آمریکا تعیین شود

برنامه‌های کنفرانس امنیتی مونیخ که به مدت سه‌روز برگزار می‌شود، با سخنرانی رئیس این کنفرانس و وزرای دفاع آلمان و انگلیس به صورت رسمی آغاز شد.
تاریخ انتشار: ۱۸:۴۰ - ۲۶ بهمن ۱۳۹۷ - 2019 February 15
کد خبر: ۴۸۴۶

به گزارش راهبرد معاصر ، پنجاه و پنجمین کنفرانس امنیتی مونیخ از دقایقی قبل به صورت رسمی آغاز به کار کرد.

«ولفگانگ ایشینگر» رئیس کنفرانس در لباسی که پرچم اتحادیه اروپا با یک ستاره کمتر بر آن نقش‌بسته بود، سخنرانی کرد. «اورسولا فون‌درلین» و «گوین ویلیامسون» وزرای دفاع آلمان و انگلیس نطق افتتاحیه را ایراد می‌کنند.

 

وزیر دفاع انگلیس:بودجه ناتو نباید بر اساس خواسته های آمریکا تعیین شود

 

ایشینگر حضور وزیر دفاع انگلیس را به عنوان سخنران افتتاحیه به موضوع (برگزیت) برنامه خروج بریتانیا از اتحادیه اروپا و اهمیت مسایل امنیتی در ارتباط با جایگاه لندن مرتبط دانست.

فون‌درلین هم در سخنان خود بر اهمیت سازمان ناتو به عنوان اولویت نخست و مشارکت آلمان در فعالیت‌های دفاعی تاکید کرد. وی افزود: «ما همانطور که از هم پیمانان قوی خود حمایت می‌کنیم، در کنار هم‌پیمانان ضعیف خود هم هستیم... چرا که ناتو، سازمانی فراتر از یک اتحاد نظامی و یک اتحاد سیاسی محسوب می‌شود.»

وزیر دفاع آلمان افزود: «ما به عنوان کشورهای هم‌پیمان در زمینه گام‌های بعدی با هم تصمیم می‌گیریم چرا که چنین رویکردی فقط اعتبار و مشروعیت ما را تضمین خواهد کرد.»

 

وزیر دفاع انگلیس:بودجه ناتو نباید بر اساس خواسته های آمریکا تعیین شود

 

ویلیامسون هم که نخستین‌بار است در کنفرانس مونیخ شرکت می‌کند، در آغاز سخنانش با اشاره به اینکه لندن در حال خروج از اتحادیه اروپاست، به تعهد کشورش مبنی بر حمایت از اولویت‌های دفاعی اروپا و ناتو تاکید کرد. وی گفت که کشورهای اروپایی نباید سهم دفاعی خود در ناتو را بنابر درخواست آمریکا افزایش دهند بلکه باید این کار را در راستای تامین منافع دفاعی خود صورت دهند. وی از روسیه به عنوان تهدیدی برای امنیت (جهانی) یاد کرد و در عین حال که گفت: «ماجراجویی‌های روسیه باید برای این کشور هزینه داشته باشد.» او از مسکو خواست تا رویکرد دیگری را در پیش بگیرد. گسترش روابط میان لندن و کشورهای همسایه از جمله آلمان از دیگر مواردی بود که وزیر انگلیسی به آن پرداخت.

 

وزیر دفاع انگلیس:بودجه ناتو نباید بر اساس خواسته های آمریکا تعیین شود

 

«ینتس استولتنبرگ» دبیر کل سازمان پیمان آتلانتیک شمالی (ناتو)، «هایکو ماس» وزیر خارجه آلمان و «فدریکا موگرینی» مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا از جمله سخنرانان دیگر نخستین روز کنفرانس هستند.

پنجاه ‌و پنجمین کنفرانس امنیتی مونیخ از امروز ۱۵ تا ۱۷ فوریه (۲۶ تا ۲۷ بهمن‌ماه) در هتل «بایریشرهوف» تحت تدابیر امنیتی آغاز شده است و همچون سال‌های گذشته مقاماتی از سراسر جهان در این کنفرانس شرکت خواهند کرد.

چهار هزار و 400 نیروی پلیس تامین امنیت کنفرانس امسال را بر عهده دارند که 400 نفر از سال گذشته بیشتر است. بررسی مسایل امنیتی و چالش‌های سیاسی در دستور کار کنفرانس مونیخ قرار دارد.

فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار